Наглост, цензура или нещо друго? Кой се уплаши от отменените голове за Локо?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
13:36 / 04.07.2019
19340
Странни неща се случиха около телевизионното излъчване на снощния финал за Суперкупата на България между Лудогорец и Локомотив Пловдив, завършил 2:0 за тима от Разград. Двубоят бе предаван пряко от Диема спорт, като единствено тази телевизия има право да показва след това с логото си репортаж от срещата.

Проблемът е, че въпросният репортаж бе така монтиран, че в него НЕ ПОПАДНАХА трите момента, в които топката влезе във вратата на Лудогорец след изстрели на черно-белите. В две от тези ситуации головете бяха отменени заради засади (каквито имаше). При третата обаче бе отсъдена игра с ръка на Бирсент Карагарен, което бе изключително съмнително решение на главния съдия Ивайло Стоянов - Сватбата.

И тук идва въпросът: Как така екипът на телевизията, собственост на Кирил Домусчиев, прецени да не включи тези 3 ситуации в репортажа си, който е с продължителност 7,43 минути? Това не е ли цензура? Или може би наглост? Или просто страх от големия бащица да не издърпа ушите на някой от журналистите, усъмнил се в редовността на отменените голове? Или може би липса на професионализъм?

Със сигурност това е ГОЛЯМ СРАМ!!!

Вижте по-долу разпространения от Диема спорт репортаж от мача и преценете дали правилно са подбрани интересните моменти в него!



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).