Пловдивски триатлонисти се върнаха с титла и 3 медала от силен турнир в Скопие

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:10 / 26.06.2019
1779
С шампионска титла и общо три медала се завърнаха триатлонистите на пловдивския клуб "Три Екстрийм" от силния международен турнир по триатлон "TOPSI TRIOGY 2019" в Македония. Надпреварата се проведе в македонската столица Скопие и събра елитни състезатели от почти цяла Европа.

Младата пловдивска надежда Стелла Грънчарова стана шампионка при девойките до 12-годишна възраст. Тя спечели убедително първото място и златния медал в своята възрастова група, която се състезаваше на дистанцията 50 метра плуване, 2 500 км колоездене и 500 метра бягане.

С бронзови медали на олимпийската дистанция от 1500 плуване, 40 километра колоездене и 10 км бягане се окичиха главният треньор на "Три Екстрийм“ Даниела Камбурова – Александрова при жените и Цветко Гогов при мъжете, като и двамата за малко изпуснаха по предни класирания.

"Стана много силно състезание, а представянето на нашия отбор бе на високо ниво. Освен призьорите трябва да отличим Деа Ковачева за 4-тото й място, както и Алек Александров, Даниел Грозев и Никол Грънчарова, които намериха място в шестицата, при жестока конкуренция“, коментира главният треньор на "Три Екстрийм“ Даниела Камбурова – Александрова.

"Браво на всички "екстриймчета“. Като цяло състезанието в Скопие беше доста тежко, но всички се справиха чудесно“, добави още тя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).