Акрапович: Няма да сме напълно готови за мача за Суперкупата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
17:07 / 21.06.2019
5640
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че времето за подготовка е ограничено и тимът му може би няма да е готов за първия си официален мач за сезона - двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец, който е на 3 юли.

Ето какво заяви босненският специалист след края на контролата срещу азербайджанския Сабаил, спечелена от Локо с 1:0 в комплекс "Пири":

Трябваше да вкараме повече голове заради създадените от нас положения. Но момчетата направиха много силови тренировки през последните два дни и може би малко са поизморени. Но като цяло съм доволен от играта.

Със сигурност още не сме готови за новия сезон, дори за мача за Суперкупата няма да сме готови напълно. Нямаме достатъчно време, за да направим това, което аз искам. В момента са поизморени играчите, но това не трябва да е извинение. В следващите дни ще са по-свежи. Аз ще продължавам да давам шанс да всички. Травмата на Стивън Езе не е сериозна. Смених го, за да не се получи някакво усложнение. На този етап от подготовката резултатът не е важен. Важното е да имаме добра физическа подготовка.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).