Момчил Цветанов: Суперкупата? Да се надяваме, че пак ще зарадваме феновете!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:31 / 11.06.2019
2810
Крилото на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов изрази надежда, че ръководството на клуба ще успее да намери точните футболисти, които да заменят напусналите отбора през лятото.

“Чака ни много работа по време на подготовката. Имаме някои нови футболисти, а други си тръгнаха, но мисля, че ядрото се запази. За това най-голяма е ролята на треньора. Надявам се да вървим в добра посока и да надграждаме. Тези, които ни напуснаха, ще липсват, но се надявам, че ще им бъдат намерени точни заместници", каза Момчил Цветанов пред Канал 3.

“Нека вървим стъпка по стъпка. Първо ни чака финал за Суперкупата с Лудогорец. Да се надяваме, че пак ще зарадваме феновете ни с трофей. После ще мислим за първенството и Лига Европа. Дано в началото да ни се падне по-лесен съперник и да минем поне втория кръг, от който започваме", пожела си крилото.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).