Акрапович: Бил съм в Словения и Австрия, но по-хубаво място от Говедарци за подготовка няма

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
13:25 / 05.06.2019
8778
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе в отлично настроение по време на днешната първа тренировка на тима за новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненският специалист говори подробно за предстоящата подготовка и участието на черно-белите в Лига Европа. Наставникът разкри и какъв отбор иска да му се падне на жребия за втория предварителен кръг.

"По селекцията все още се работи и тя не е завършена. Напуснаха ни качествени играчи, жал ми е за тях. Сега трябва да направим всичко възможно, за да се подсилим с още няколко футболисти", каза Бруно Акрапович след края на първата тренировка на Лаута.

"Подготовката ни ще е изцяло в Говедарци. Бил съм на много места в Словения и Австрия. Но по-хубаво от това, което на всичко отгори си е наше, няма. Засега сме уредили три контроли, търсим още един съперник. Освен това ще проведем на Лаута един спаринг с нашите юноши. Какъв отбор си пожелавам за Лига Европа? Искам да е или много силен тим, с който да играем пред пълни трибуни, или такъв, който да можем да преодолеем", каза още треньорът на Локомотив.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Акрапович след първата тренировка за новия сезон!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).