Четири часа продължи инспекцията на УЕФА на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:31 / 30.05.2019
6265
Близо 4 часа представител на УЕФА инспектираше днес стадион "Локомотив“ в Пловдив, разбра Plovdiv24.bg. Посещението на експерта е заради предстоящото участие на черно-белите в турнира Лига Европа и желанието на ръководството отборът да домакинства на своя стадион.

Не е ясно обаче кога от Европейската футболна централа ще вземат окончателно решение дали Лаута може да приеме мачове от втория предварителен кръг. Сигурно е, че след днешната визита от УЕФА ще направят предписание от няколко стъпки, които ръководството на Локомотив трябва да предприеме, за да подобри съоръжението.

Именно от изпълнението на тези указания зависи и решението на УЕФА.

По информация на Plovdiv24.bg стадион "Лазур“ в Бургас най-вероятно ще отпадне като вариант за домакинство. На този етап най-сигурен изглежда националният стадион "Васил Левски“ в столицата, като съществува вариант и за стадион "Берое“ в Стара Загора.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).