В Пловдив отбелязаха 5 години от основаването на Клуб на железничаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:46 / 29.05.2019
2315
Клубът на железничаря отпразнува 5-годишнината от основаването и четири от отриването си. По този повод в помещенията на клуба, разложени на бул. "Христо Ботев" 31-б, на метри от Централната ЖП гара в Пловдив, част от членовете отпразнуваха събитието. И сега това стана в дружеска атмосфера, на подбрано меню и питиета, майсторени от железничарите.

Лиляна Кръстева, домакинът на клуба, отново се бе погрижила за чистота и уют. Между събралите се сега бе и инж. Олег Петков, инициатор за създаването на Клуба на железничаря. Компанията допълниха много от бившите функционери на стройно подредената система, включително: Веселина Димитрова, Димитър Димитров, инж. Иван Атанасов, Никола Йовчев, инж. Петър Проданов, Петър Петров и други.

Клубът на железничаря бе регистриран на 30 май 2014 г. След около година – на 20 март 2015 г. той бе открит официално. Основна заслуга за появата му има инж. Олег Петков – бивш началник на железопътно управление – Пловдив, по-късно директор на СО "БДЖ". Много енергия и умения за оформлението на интериора тогава вложиха още: инж. Иван Ташуков, инж. Костадин Георгиев, инж. Георги Андреев и Пейчо Киров.

Сега той посреща гости в работни дни, сутрин от 9 до 13 и от 16 до 18 часа.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).