Крушарски: Сега ще се види какво Пловдив може да даде на такива луди инвеститори като мен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
11:22 / 24.05.2019
9891
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че за него еуфорията от спечелената Купа на България е отминала. В момента той е в Грузия по бизнес дела.

"Казвал съм много пъти, че аз съм реален човек. Наясно съм с възможностите си, знам какво мога и искам да постигна. Спечелването на Купата донесе удовлетворение и много позитивни емоции. Мечтите са безплатни, но футболът е скъпо удоволствие. Искат и стадион, и база, и успехи. Аз също, но сега е моментът да видим Пловдив какво може да даде за такива луди инвеститори като нас, които отделяме от парите си за местните отбори.

Няма по-подходящо време да разберем кои обичат Локо не само на приказки. Това, което им се иска на феновете е страхотно, но някой да дойде и да спонсорира. Когато и други инвестират, Локо по-бързо ще стане това, което всички искаме. Не моля за помощ, не взимам нищо за себе си. Не си слагам на сърце кой какво е казал, но истината е, че само един човек намери сили да ми се извини", каза собственикът на клуба от "Лаута" пред "Меридиан мач".


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).