Още един футболист се раздели с Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:57 / 23.05.2019
7618
Локомотив Пловдив се раздели с още един от футболистите, които обличаха черно-бялата фланелка през изминалия сезон. Става въпрос за централния защитник Асен Георгиев. Неговият договор изтича в края на месеца и няма да бъде подновяван.

25-годишният футболист изигра 21 мача (15 в редовния сезон и шест във втората шестица) за тима през настоящия сезон, в които вкара един гол, съобщава Спортал. Последният мач на Асен Георгиев с Локо бе историческият пловдивски финал за Купата на България срещу Ботев, спечелен с 1:0 след феноменалния гол с пета на Ален Ожболт. Тогава бранителят се появи като резерва в края на двубоя.

Асен Георгиев е вторият футболист от настоящия носител на Купата, който си тръгва след сезона. Преди това контракта си с клуба разтрогна хърватинът Вилим Посинкович.

С Локомотив приключи и съветникът по спортно-техническите въпроси Александър Станков.

Очаква се да има още футболисти, които ще си тръгнат от Лаута, прогнозира  Спортал. В момента с изтичащи договори са Димитър Везалов, Янко Ангелов, Илко Пиргов, Абделхаким Буна и Игор Банович.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).