Акрапович: За финала ще сме в най-добра форма

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
19:16 / 10.05.2019
3563
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович прие спокойно загубата от Етър с 0:1, която бе трета поредна в шампионата за неговия тим. Босненският специалист обаче бе сигурен, че черно-белите ще са във форма на 15 май, когато е финалът за Купата на България срещу Ботев.

Ето какво каза Акрапович след края на срещата във Велико Търново:

Направих доста промени в моя отбор, оставих някои от титулярите да почиват. Митко Илиев имаше леки проблеми с мускулатурата, Везалов - също. Затова не исках да рискувам. За първи път играхме с тези футболисти в защита. Липсваше ни и концентрация. 5-6 титуляри не играха, а още двама-трима оставих на пейката. Ще гледаме утрешния мач на Ботев. Но ще сме в най-добра форма на 15 май, когато е финалът за Купата.

Шансовете за този мач са 50:50. Нищо, което се е случвало до този момент, няма значение. Финалът е само един. Какъв ултиматум да имам от президента? За такива неща никой не мисли. Оптимист съм.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).