Расистки скандал с футболист на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
11:58 / 06.05.2019
5846
Един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе се е оплакал на собственика на клуба Христо Крушарски за расистки обиди. Те били отправени от нападателя на Септември Илия Димитров в последния мач между двата отбора, завършил 1:2 на Лаута.

Нигерийският защитник се качил в ложата веднага, след като напусна терена, за да говори със своя шеф. Стивън Езе бил видимо разстроен от инцидента, съобщава "Меридиан мач". Езе и Димитров се сблъскаха в 83-ата минута. Малко преди това преотстъпеният от Левски нападател бе вкарал за 2:1 за Септември. Стивън удари с ръка в главата своя съперник, след което той му се нахвърли и за реплика получи жълт картон. Според източници на вестника, нападателят на Септември е нарекъл играча на Локомотив "черна маймуна". 

От ръководството на Локомотив са имали претенции към играча и са потърсили сметка за поведението му. Христо Крушарски обаче дал дума на колегите си от Септември да не раздухва случая, защото това може да донесе сериозно наказание за Илия Димитров от Дисциплинарната комисия, твърди още изданието.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).