Известен пловдивски сексолог и голям локомотивец отбеляза 70-годишен юбилей

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:58 / 22.04.2019
5773
Голям привърженик на Локомотив Пловдив отбеляза с приятели 70-годишен юбилей. Става въпрос за известния пловдивски сексолог д-р Златко Илиев, който не пропуска мач на черно-белите на Лаута.

Д-р Илиев е дългогодишен преподавател в Катедрата по физиология към Медицински университет в Пловдив. Той бе член на Управителния съвет на Сдружение "Обединение за Локомотив", което притежаваше клубните акции преди сегашния собственик Христо Крушарски

Тържеството за празника се състоя в известен пловдивски хотел, а един от подаръците за рожденика беше уикенд в Рим с билет за мача Рома - Ювентус на 12 май. Освен това д-р Златко Илиев бе изненадан от приятели с още един "черно-бял" подарък - футболна топка с автограф на всички футболисти и треньори на любимото му Локо.

Екипът на Plovdiv24.bg честити юбилея на Златко Илиев, като му пожелава много здраве и успехи и да изживее радостта от спечелването на поне още един трофей на Лоакомотив!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).