Огромен интерес към бивш нападател на Локо, посрещнаха го като суперзвезда

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:26 / 11.04.2019
4693
Бивш нападател на Локомотив Пловдив предизвика огромно медийно внимание и бе посрещнат в новия си клуб като суперзвезда. Става въпрос за бразилеца Габриел до Кармо, който избра твърде авантюристична дестинация, където да продължи своята футболна кариера.

"Кариоката" подписа договор с монголския първодивизионен клуб "Улаан Батаар Сити", научи Plovdiv24.bg. На официалното му представяне интересът към него беше огромен, заради факта, че е играл в първенствата на България, Гърция и Кипър.

Преди два месец и половина Габриел до Кармо тренираше с Добруджа под ръководството на Емил Велев - Кокала, но след оставката му си събра багажа от Добрич. Бразилецът изкара един сезон в Локо (Пд) (2013/2014), когато наставник на отбора беше Александър Станков.

"Улаан Батаар Сити" е клуб, основан едва през 2016 година и веднага попада в монголския елит, кипувайки лиценза на друг тим. През 2017-а става вицешампион и печели Купата на страната, а миналата година е носител на Суперкупата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).