Акрапович каза кой е любимият му футболист в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:18 / 05.04.2019
3584
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от представянето на своя тим въпреки равенството 1:1 срещу Славия. Босненският специалист даде почивка на всички свои титуляри от мача с Етър за Купата, с изключение на вратаря Илко Пиргов. Акрапович разкри в прав текст и кой е любимият му футболист в отбора.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след края на двубоя на Лаута:

"Много рано вкарахме гол, момчетата бяха мотивирани. Добре се подготвихме. Освен Пиргов, на терена нямаше нито един титуляр от мача с Етър. За техния гол мога да кажа, че дойде от липса на дисциплина. Нашата стена се разкъса и позволихме топката да влезе във вратата ни. Ядоса ме пасът преди ситуацията, от която извършихме нарушението за изравнителния гол. Като направиш няколко грешки, е логично да ни отбележат".

"Янко Ангелов ми е любим играч. Той направи огромен напредък от времето, когато аз дойдох в Локомотив. Колкото до физическата ни подготовка, ще издържим на 100 процента. Не се притеснявам от подобно естество, на топ ниво сме".

"Срещу Септември искам да бием и трите мача - двата за Купата и този за първенството. Няма какво да пресмятаме толкова. Искам тотална концентрация. Мисля, че в бъдеще ще бъде още по-добре за нас".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).