Балъков: Локо (Пд) е опасен отбор, познавам много добре треньора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:01 / 02.04.2019
3291
В Етър определиха днешния сблъсък с Локо (Пд) за Купата на България като мач на сезона. И двата отбора не спират да мечтаят и за Лига Европа, като имат два шанса за турнирите – през седмото място и бараж, както и през турнира за Купата.

Битката на стадион "Ивайло" във Велико Търново започва днес от 18,30 часа, като изходът се решава само в един мач.

"Срещу Локомотив (Пд) трябва да сме много концентрирани. Опасен отбор. Познавам много добре треньора, той мен също. Очаква ни интересен двубой, дано имаме късмет и да победим. В този момент се явява мачът на сезона за Етър. Но ние сме реалисти, дори да загубим, сезонът няма да бъде загубен, имаме още един шанс. Сигурен съм, че моите момчета ще дадат всичко от себе си. Вярвам в моите момчета", заяви наставникът на "болярите" Красимир Балъков.

"Никога не съм мечтал, когато преди година дойдох във Велико Търново, някой да ми зададе въпроса дали мечтая за Лига Европа. Европа е много далеч от нас. Нека първо си свършим работата. Ако случайно я свършим толкова добре, че да можем да мечтаем за Европа – ще мечтаем!", допълни още героят от САЩ '94.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).