Акрапович: Аз разреших дискотеката за играчите! Другият път ще ви кажа къде са, за да ги снимате

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
22:32 / 29.03.2019
4451
Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович потвърди мнението на Plovdiv24.bg, че съдията е попречил на неговия тим да стигне до победа в мача срещу Дунав (1:1). Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя на Лаута:

Съдията ни попречи. Това на Стивън Езе не беше засада. Доволен съм от отбора заради начина, по който игра. Направихме фантастично първо полувреме. В добавеното време никой не искаше да направи фаул и загубихме топката в опасна зона. Това беше шок за моите играчи. Не мога да кажа нищо негативно за моя отбор.

Сега мислим за мача с Етър за Купата. Аз винаги съм казвал на играчите, че имат качества и трябва да практикуват стила, който аз искам.

Питате ме за Бирсент Карагарен? Аз фалшиви новини не искам да коментирам. Той нали игра днес?

Колкото до информациите, че Игор Банович е желан от клубове в Израел - това е въпрос към неговите мениджъри, не към мен. Аз искам той да остане в Локомотив, но за това трябва да питате ръководството.

Да, появи се снимка на мои играчи в дискотека. Всеки футболист ходи на дискотека, на кафенце. Аз съм им позволил да излязат. Ако го направят днес или утре - това ще е проблем, защото ни предстои важен мач с Етър. Но ако е в друг момент, даже аз ще ви кажа къде са, за да отидете и да ги снимате.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).