Фондация избра Алекс Начева за №1 в спорта, Федерер подкрепи каузата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:02 / 24.03.2019
3307
Невероятно шоу и страховити изпълнения подготвиха Енчо Керязов и приятели, за да отличат едни от най-талантливите деца на България в 3 сфери – Изкуство, Наука и Спорт в поредното 8-мо издание на "Нощ на звездите". Спектакълът се проведе снощи пред над 9000 човека, които бяха запълнили местата в зала "Арена Армеец" до максимум.

Главните "виновници" за тържеството - номинираните младежи и девойки, получиха своите награди в началото, под бурните аплодисмети на пълната зала, а след това се насладиха на богатата програма, продължила почти 4 часа.

Победителката в спорта – пловдивската лекоатлетка Александра Начева получи статуетка от Фондация "Енчо Керязов", както и парични награди на стойност 5000 лв., раница, ваучер за камера GoPro и 1-годишен абонамент за фитнес в модерна верига спортни зали. Името на спортист №1 снощи бе обявено от олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова.

Подгласниците на Начева – борецът Едмон Назарян и състезателят в скоковете на батут Мартин Миленов, въпреки че не спечелиха първото място, получиха подкрепа от различни фирми и дори от Столична община и си тръгнаха със същите награди.

Спортистите бяха придружени в залата от своите родители и треньори, а легендата в борбата – олимпийският шампион Армен Назарян бе запленен от шоуто, на което стана свидетел след награждаването на сина си Едмон, коментирайки, че този спектакъл е надхвърлил и най-големите му очаквания, съобщава novsport.com. Той допълни, че никога не е виждал подобно нещо до сега в живота си и е гледал със затаен дъх номерата на изпълнителите до последната секунда.

Зад каузата на известния в цял свят българин Енчо Керязов застанаха Арнолд Шварценегер, Роджер Федерер, Джералдин Чаплин и плеяда знакови български спортисти и звезди от шоу бизнеса.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).