Две добри, но и две лоши новини за Локо Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:36 / 12.03.2019
4607
Двама от играчите, които лекуваха травми в състава на Локомотив Пловдив, ще се върнат в игра още през предстоящия уикенд. Това са защитникът Димитър Везалов и халфът Парвиз Умарбаев. Те лекуваха болежки в последните седмици, но се очаква още от днес да подновят пълноценни занимания и да бъдат изцяло на разположение за наставника Бруно Акрапович за гостуването на Витоша Бистрица в последния кръг от редовния сезон в Първа лига. 

Тези добри новини за треньора обаче са гарнирани и с две лоши. След мача с Дунав миналата седмица други двама влизат в лазарета. Това са Един Бахтич и Милош Петрович, които бяха сменени принудително  и се оказа, че имат по-сериозни проблеми. Добрата новина за чужденците е, че предстои пауза в шампионата заради мачовете на националните отбори и те ще имат достатъчно време да минат процедури и да са на линия за битките от втората осмица, в която "железничарите" ще играят по време на плейофите, пише "Тема Спорт".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).