В Локо чакат Златински, ще тренира за здраве с черно-белите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:14 / 12.03.2019
4005
Футболистите на Локомотив (Пловдив) и вчера имаха почивен ден и ще подновят подготовката си за последния мач от първата фаза днес. Очаква се към групата да се присъедини и Христо Златински. Александър Станков е препоръчал халфа на треньора Бруно Акрапович.

Той обаче продължава да е категоричен, че иска първо да види играча в какво състояние е, преди да реши дали ще може да помогне на отбора. Ако уреди нещата си със Стяуа, 34-годишният футболист ще се появи на “Лаута" най-късно утре, твърди "Меридиан мач". Класата на бившия капитан на “смърфовете", който направи най-паметните си мачове в Лудогорец, е безспорна, но откакто премина в гранда от Букурещ, той няма никаква игрова практика.

Христо Златински започна сезона в Университатя Крайова и според правилата на ФИФА до лятото няма право да играе а друг клуб. За трансфер на халфа се говореше и по-рано през зимата, но именно по тази причина той не дойде в Локомотив.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).