Сашо Станков: Ако Крушарски не ме слуша, веднага си тръгвам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:04 / 01.03.2019
6494
Новият консултант по спортно-техническите въпроси в Локомотив Пловдив - Александър Станков, беше представен официално днес на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият наставник на черно-белите разкри в какво ще се състои работата му в клуба и какви цели си е поставил.

Пред медиите говори и почетният президент на Локомотив Христо Бонев.

"Аз съм скромен човек, който много обича да работи. Радвам се, че се връщам в клуб, който уважавам и обичам и ценя хората, които работят тук. Прекарал съм тежки, но и много хубави моменти тук. Надявам се да върнем хората по трибуните", започна представянето си Александър Станков.

"Не съм дошъл тук да сменям треньора или аз да ставам треньор в Локомотив. Това беше първата ми уговорка с Христо Крушарски. Моето бъдеще като треньор е свързано само с чужбина", допълни още специалистът.

Plovdiv24.bg зададе въпрос към Станков какво ще се случи, ако собственикът на клуба не се вслушва в неговите съвети.

"Ако видя, че г-н Крушарски не слуша моите съвети и ако се убедя, че нещата не вървят така, както сме се разбрали, няма да работим заедно и вие първи ще го разберете. Имам си принципи, имам си път, който искам да следвам и няма да се отклоня от него. Половинчати работи просто няма да станат. Ще бъда изключително твърд в тая позиция", категоричен бе Сашо Станков.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция днес на Лаута!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).