Бруно се потупа по рамото: Има голяма разлика между сегашния отбор и този, който заварих

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:13 / 17.02.2019
3295
Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри, че през зимата е имало сериозни оферти за шестима от футболистите на отбора. Според босненския специалист е било преценено, че е по-добре те да останат на Лаута.

"Не знам как мислят другите, но моето мнение е, че в крайна сметка има сериозна разлика между отбора в момента и този, който заварих. В момента имаме един отбор, който е с 6-7 години по-млад и наистина има шанс да продадем някого. И тази зима отхвърлих някои предложения. Защото според мен още не е моментът и е по-хубаво тези момчета да останат за още 6-7 месеца при нас. И съм сигурен, че след време в клуба ще има приходи, което е и голямото желание на собственика", заяви Акрапович, цитиран от "Меридиан мач".

"Например един Анте Аралица, за който нонстоп ми звъняха. За Томашевич също, за Бирсент Карагарен, за Стивън Езе знаете, за Мустафа ми се обаждаха... Преди три дни за Парвиз Умарбаев беше актуално предложение да тръгва за добър отбор. Това е нещо, което можеш да правиш с млади перспективни футболисти. С някои на по 35-36 години не можеш да го правиш и аз не искам такава работа да правя. Това не е сериозно", каза още Бруно Акрапович.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).