Жужо: В Локо преобладават чужденците, Левски има друг коз срещу "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:46 / 16.02.2019
3848
Един от бившите ръководители в Левски - Андрей Желязков, направи прогноза за утрешния мач между сините и Локо (Пд).

"След смяна на треньор всеки играч иска да се докаже. Нямам наблюдения от сегашното състояние на Локо Пловдив, но все още при тях преобладават чужденците. В Левски ще е плюс, че българските играчи са по-отговорни. Също има и иностранци такива, но си спомням още по нашето време, че когато паднеш, не смееш два-три дни да излезеш на улицата. Това според мен ще е козът на сините. Тази отговорност. Все пак в Левски също е имало много добри чужденци и те затова са били оценявани", заяви Жужо, цитиран от "Тема спорт".

Специалистът каза мнението си и за новия наставник на Левски Георги Дерменджиев:

"С него се познаваме от дълго време, още като футболисти. Дори по лагери и хотели сме били заедно в една стая. Дерменджиев е скромен и не парадира много. Треньорите трябва да ги определяме по резултатите, а неговите много добре знаем какви са. Който си мисли, че за два-три месеца ще направи нещо много впечатляващо и неочаквано, ще се заблуди. Но, ако това стане, ще бъде още по-добре, но шансовете на Левски за титлата са много по-малки в проценти".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).