Гочо Василев: Чуждите попълнения на Акрапович засега не са добри, но може да бием Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:04 / 14.02.2019
5207
Една от най-големите легенди на Локомотив (Пловдив) - Георги Василев - Гочо, сподели своето мнение за предстоящия двубой на любимия му клуб с Левски. Специалистът сподели, че няма да се изненада ако момчетата на Бруно Акрапович изненадат сините на "Герена".

"От Локомотив (Пд) очаквам винаги много. Така е и сега. Не съм гледал детайлно подготовката и не съм много сигурен как ще изглежда отборът през пролетта. Като гледам обаче какво представляват останалите, шестото място е целта минимум, която трябва да гони отборът. Не виждам някой да ни превъзхожда много, освен Лудогорец. Те също не са кой знае какво, но просто няма кой да им се опъне", заяви Гочо, цитиран от "Меридиан мач".

Ето какво още каза легендата на Локомотив:

Струва ми се, че нашите чужденци не са от голямо качество. Щом идват отвън, трябва да са много над българите. А попълненията на Бруно Акрапович засега не са добри.

Смятам, че най-добрият ни футболист е Димитър Илиев. Беше перфектен централен нападател, сега играе изтеглен по-назад, но пак се справя добре. Аз му се карам, като прави грешки, но скоро време не съм му се карал, просто защото почти не бърка".

Аз мисля, че ако Локомотив играе сериозно и не подценява останалите отбори, спокойно може да е в шестицата. По принцип ми се иска да сме и в тройката, но реалностите сега са други. Що се отнася до мача с Левски, аз лично няма да съм изненадан, ако Локомотив победи. Не виждам защо да не стане. Ние сме отбор, който може да бие всеки, но и да падне от всеки.

Мен лично много повече ме е страх, когато ни чака мач срещу по-слаб противник, отколкото срещу по-силен. Срещу силните сме по-мобилизирани. Левски пък много отдавна не е онова страшилище, каквото някога беше. Аз играех срещу играчи като Гунди, Буцата, Сашо Костов... Сега нямат такива. Живко Миланов, Мартин Райнов и Валери Божинов може и да им свършат работа, но са много далеч от от тези имена, които ви изброих.

В днешно време разликата в класите между отделните отбори хич не е голяма. Никой вече не се страхува нито от Левски, нито от ЦСКА. Пожелавам успех на Локомотив (Пд) и вярвам, че ще бъдем най-малко шести.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).