Фенклубът на Локо внесе яснота за срещата с кмета и спортния министър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:31 / 07.02.2019
6574
Фенклуб "Локомотив Пловдив“ внесе повече подробности относно вчерашната си среща с Красен Кралев, министър на младежта и спорта, и Иван Тотев - кмет на Пловдив, за която Plovdiv24.bg вече информира читателите си. На дискусията присъстваше и футболната легенда Христо Бонев.

Ето какво съобщиха по темата от фенклуба на Локо:

На тази среща бяха обсъдени проблемите със спортните бази на Локомотив и концесиите на тези спортни обекти. 

Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка. В търсене на положително развитие по тези въпроси от общината са готови да оказват всякакво съдействие на привържениците на клуба, както и разбира се на клуба.

По категоричното мнение на кмета, според действаща нормативна уредба, при желание и възможности от страна на клуба, всички формалности биха могли да бъдат уредени в рамките на 5 месеца.

Представителите на фенклуба получиха уверенията на общината, че могат да се обръщат с въпроси към нея по всяко време. Фенклубът ще се възползва от предложената от кмета на града възможност и ще следи отблизо ситуацията със стадиона и базите на клуба, предвид наближаващите нови срокове по концесионните договори, и ще информира своевременно черно-бялата общност.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).