Футболистите на Локо помагат на млад мъж за животоспасяваща операция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 31.01.2019
3844
Фенклуб "Локомотив Пловдив" се включва заедно с играчите от първия отбор на клуба в инициативата #ЗаедноЗаВлади!

Капитанът на черно-белите Димитър Илиев дари своя фланелка с номер 14 с автографи от играчите на целия отбор, която ще бъде разиграна на специално организиран търг в страницата на фенклуб "Локомотив Пловдив" във Фейсбук. Всички събрани приходите от него ще бъдат дарени на Влади, който се бори с коварно заболяване.

Начална цена : 100лв.

Край на търга : 6 февруари в 19:26ч.

Владислав Кипров ще бъде приет в болницата INNI Hannover в германския град Хановер. След направените предварителни изследвания, той ще се подложи на животоспасяващата операция. Диагнозата на Влади е тежка (мозъчен тумор), а следоперативният период ще бъде дълъг и изпълнен с много допълнителни изследвания, контроли, интервенции, лечение и пътувания до Германия.

"Всичко това има сериозно финансово отражение и няма да се справим без вас. Заради това Ви молим да продължите да ни подкрепяте до окончателната победа над рака", призовават близките на Влади.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).