Жейнов: Крушарски случайно е във футбола! Защо в Локо не си получават заплатите?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:45 / 26.01.2019
8064
Мениджърът Николай Жейнов коментира по интересен начин твърдението на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарскиче му е забранено да стъпва на Лаута.

"Ако Христо Крушарски е спрял достъпа ми до Лаута, поне да ми беше казал, защото аз на два или три пъти бях на мачове там. Несериозни неща са думите му. Лошо е когато едни случайно попаднали във футбола хора мятат кал върху някой друг само и само да отместят вниманието от това, което се случва в клубовете им. Има хора, които ще се занимават с това, което той е казал и дали заслужава да се срещнем в съда заради думите му", заяви Жейнов, цитиран от Спортал.

"Няма абсолютно никаква причина за нападките му. Аз с въпросния футболист (Асен Георгиев б.а.) от две години и половина не работя. Това, че някой му е подхвърлил моето име или просто го използва като нарицателно, не е хубаво. Аз чета в пресата, че има забавяне на заплатите от месец и половина или два. Ако е вярно това, всеки един футболист може да напусне Локомотив (Пловдив) веднага - такива са законите. Защо така се получава в Локомотив, че през паузата не си получават заплатите? Това ми е интересно", каза още Николай Жейнов.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).