Халф като Канте идва в Локо, пробват го в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:39 / 19.01.2019
4057
Халфът Мохамед Айдара ще е поредният нов в Локо (Пд). Треньорът Бруно Акрапович е харесал видеозаписи с неговата игра и го определи като футболист тип "Н’Голо Канте", който играе между двете наказателни полета.

За последно той е играл за белгийския Мускрон. В момента е свободен агент, а според сайтът transfermarkt.com цената му е 450 хил. евро. Айдара е израснал в Германия и Франция, твърди "Меридиан мач". Като юноша е бил в школите на Санкт Паули, Йенфелдер, Конкордия Хамбург и ФК Париж, за който играе в отбора до 19 години.

След това кариерата му преминава през аматьорския Ниендорфер в Германия, Палома, Франкфурт II, Обер-Роден, Ханза, Олденбург и стига до втория отбор на Вердер Бремен, преди да подпише с белгийския Мускрон. Той е роден на 24 декември 1989 година и Бруно Акрапович може да го пусне още в утрешната контрола с Локо (ГО), за да прецени качествата и формата му.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).