Хърватски медии с ласкави отзиви за нов в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 09.01.2019
4020
Хърватски информационен сайт, обслужващ новини от регион Далмация, направи ласкави отзиви за едно от новите попълнения в Локомотив Пловдив, провери Plovdiv24.bg. Става въпрос за дефанзивния халф Петар Ботица, който вчера направи първа тренировка с черно-белите, а от Лаута обявиха, че е на пробен период.

21-годишният футболист идва от третодивизионния Юнак, намиращ се на първо място във временното класиране с 3 точки преднина пред втория. Съобщава се, че предстоящият трансфер ще бъде резултат на отличната игра на Ботица през целия есенен полусезон, като голяма заслуга за това имал треньорът на Юнак Джунко Стипе Гръчич.

Регионалното издание споменава, че Петар Ботица е имал неприятна контузия в главата, която вече е напълно отшумяла. Халфът е представен още като играч с отлична тактическа дисциплина, който може да играе и като централен защитник. Според хърватите новото попълнение в Локомотив със сигурност ще пътува с отбора за лагера в Турция.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).