Акрапович: Има интерес към петима наши, от тях зависи дали ще останат в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:34 / 23.12.2018
4832
Треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович заяви, че към петима от неговите играчи има интерес от чуждестранни клубове. Босненският специалист не изключи възможността да се стигне до продажба на някой от тях.

"Има интерес към Стивън Езе, Анте Аралица, Посинкович, Бирсент Карагарен и Умарбаев. Но какво ще стане, зависи от тях и това какво искат - да останат в Локомотив или да бъдат продадени. Всичко е въпрос на разговори с мениджърите. Но това не е моя задача", сподели Акрапович, цитиран от "Тема спорт".

"Работим по селекцията, но все още няма нищо конкретно, което да обявим. Близо сме до привличането на един играч. Ще търсим предимно българи. Иван Иванов, Христо Златински и Зехиров са интересни футболисти. Но сега е време за почивка и играчите я използват максимално", допълни Бруно Акрапович.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).