Златински няма право да тренира с Локо, докато не разтрогне със Стяуа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:47 / 21.12.2018
5782
Бившият капитан на Локомотив Пловдив Христо Златински няма да прави никакви компромиси в преговорите за разтрогването на договора си със Стяуа. Лично собственикът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали обяви, че ще направи всичко възможно да го отпрати, защото бил "трансферна грешка".

Халфът има договор до края на сезона с клуба, но пък няма право да играе за друг тим до тогава, тъй като вече е носил екипите на два отбора. Така че ако си тръгне от Стяуа, Христо Златински ще остане без отбор до 30 юни.

Бившият национал иска да получи всичките си заплати до края на договора с клуба. Тъй като на играчите е преведено авансово по едно възнаграждение преди празниците, той има да взима още четири, тъй като договорите в Румъния се сключват до 31 май.

Явно халфът е склонен да направи компромис в рамките на 5000 евро, тъй като според изданието "Фанатик", позоваващо се на мениджъра на футболиста, той няма да склони на компенсация по-малка от 35 хил. евро. Той взима месечно по 10 хил. евро в Букурещ.

Когато си тръгне от Стяуа, Христо Златински ще се завърне в Локомотив Пловдив, но ще може да тренира с отбора едва от лятото. Дотогава трябва да се подготвя по индивидуална програма.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).