Задава се голямо завръщане! Любимец от Лаута отново в Локо!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:26 / 17.12.2018
12693
След дълъг гурбет в Румъния, бившият национал на България Христо Златински е пред завръщане у нас. Полузащитникът ще подсили Локомотив Пловдив, с който направи множество силни мачове в началото на кариерата си.

Има една малка подробност обаче. Ветеранът, който след по-малко от месец навършва 34 години, ще заиграе на "Лаута" от началото на следващия сезон, твърди Гонг. Причината е, че не може да играе за друг отбор до края на този сезон.

Христо Златински започна сезона в Университатя Крайова, преди да премние в гранда Стяуа, който сега носи името ФКСБ. И тъй като не може да облече екипа на трети тим в рамките на един сезон, ще почива до лятото. Освен ако не иска да остане в Букурещ и да тренира за здраве, защото лично босът на клуба Джиджи Бекали обяви, че ще направи всичко възможно да го освободи.

Халфът има договор до края на кампанията. Изданието обяви, че заплатата му е 10 хил. евро на месец, а собственикът ще се опита да уреди някаква неустойка, за да прекрати контракта му предсрочно.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).