Футболист №1 на Локо каза откъде идват проблемите в отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:28 / 17.12.2018
6470
Избраният за Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2018 година Димитър Илиев говори пред Plovdiv24.bg за изминалия полусезон, за проблемите в отбора и целите през пролетта.

"Специален момент за мен, огромна чест и признание за труда през целия полусезон. Искам да благодаря на хората, които ни даряват с любов и подкрепа през цялата година, на хората, които са гласували за мен, както на моите съотборници и треньорския щаб“, започна изказването си капитанът на черно-белите.

"Надявам се през следващия полусезон, след една добра подготовка, да изглеждаме още по-добре. В няколко мача показахме, че в България няма отбор, срещу който да не можем да се опълчим. За съжаление редуваме тези хубави мачове с изключително слаби и оттам идват проблемите. Имаме шанс да стигнем до полуфинал за Купата. Шест точки ни е разликата до 6-ото място – мисля, че си усложнихме доста задачата за там, но ще направим всичко възможно да стабилизираме играта си“, каза още Димитър Илиев.

Гледайте цялото му интервю в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).