Фенклубът на Локо: Стани част от голямото "черно-бяло" семейство!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:22 / 13.12.2018
3921
Фенклубът на Локомотив Пловдив призова привържениците да уважат Черно-бялата Коледа, която е в неделя от 12 часа в Конгресния център в панаира.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение без редакторска намеса:

Броени дни преди тринадесетата поред Черно-бяла Коледа ви напомняме, че кампанията за набиране на членове на Фенклуб Локомотив Пловдив за 2019 г. продължава!

Ако още не си се записал, можеш да го направиш на 16 декември 2018 г. преди, по време и след събитието в Конгресния център на Пловдивския панаир.

Ще съживим най-ярките си спомени за хората, които вече не са сред нас.

Ще повдигнем духа на публиката с атрактивна танцова програма.

Ще направим кратка разходка в историята на клуба.

Ще направим отчет на дейноста на фенклуба през изминалата година.

Ще отбележим 30 годишнината от основането на най-стария фенклуб в България с ретроспекция и коктейл след края събитието.

Ще наградим с различни награди всеобщи любимци, легенди и привърженици на клуба.

По традиция ще наградим отличилите се набори от школата през годината и под нестихващите аплодисменти на черно-бялата торсида ще обявим победителя в Анкетата за футболист на годината!

Но преди всичко, ще започнем с малките черно-бели герои, за които тържеството с изненади започва цял час по-рано – още в 11:00 ч.!

Очакваме ви да запеем пак песента – от 12:00 ч. когато започва същинската черно-бяла Коледа на 16 декември 2018 г. в Конгресния център на Пловдивския панаир!


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).