Атанас Узунов: Като гледам наказанията, нашите май сами са се били

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:30 / 13.11.2018
7953
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов също взе отношение по обявените днес наказания от дисциплинарната комисия към БФС за трима от футболистите на черно-белите - Анте Аралица, Симеон Райков и Димитър Везалов.

"Наказанията са тежки, но аз мисля, че в един боксов двубой трябва да има двама състезатели. Когато някой не се яви, няма такава среща. Не знам дали ще разберете моето становище по въпроса. Действащите лица, изпокрили се в тунела и на терена, не са наказани. Когато едните биват наказани, трябва и другите да са наказани", заяви бившият международен рефер пред Дарик радио.

Ето какво още каза Узунов по темата:

Нали е имало екшън?! В него трябва да има действащи лица. Аз като гледам, нашите май сами са се били. Който и да питате от двата лагера – всички казват, че е имало бутане, но не и удари.

Говорихме и със Симеон Райков и с Аралица. Последният каза, че само са си допрели главите. Така обаче са описали длъжностните лица. Ще преценяме дали да обжалваме, нека видим първо становището на Дисципа.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).