Симеон Райков: Не съм удрял никого! Да кажат защо от Славия няма наказани!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:09 / 13.11.2018
5252
Крилото на Локомотив Симеон Райков изрази почудата си от сериозното наказание, което отнесе от Дисциплинарната комисия на БФС - 5 мача заради удар в главата на футболист от Славия.

"Не знам на какво основание ме наказват толкова сериозно. Аз просто бутнах футболист от другия отбор в мелето. Нито съм го удрял, нито нищо. Да излязат и да кажат защо съм наказан за толкова много и защо никой не е наказан от Славия. Надявам се клубът да обжалва наказанието. Защо никой не е наказан от Славия, и други хора участваха. Разбира се, че ме яд, че ще пропусна мача с Ботев Пловдив. Това означава, че няма да играя до края на годината. Щях да разбера, ако бях наказан за 1-2 мача. Явно обаче някой има нещо срещу Локомотив. Може би и в мен има някаква вина, но не мисля, че тя е за пет мача", заяви Симеон Райков пред Дарик радио.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).