Това е тайният коз на Локо срещу Лудогорец! Май дойде неговото време да е титуляр!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:44 / 12.11.2018
9746
Огромни проблеми със защитата на Локомотив трябва да разрешава треньорът на черно-белите Бруно Акрапович за предстоящото дерби срещу Лудогорец, установи Plovdiv24.bg. Двубоят от 16-ия кръг на Първа лига е на 24 ноември от 17,30 часа на Лаута.

Неприятната ситуация при "смърфовете" идват от отсъствието на двама от основните централни защитници в отбора - Асен Георгиев и Димитър Везалов. Първият все още се възстановява от операция на менискуса, а вторият получи червен картон след края на мача срещу Славия (1:1).

Така за битката срещу хегемона през последните 7 години в родното първенство на линия остава единствено нигериецът Стивън Езе. Пред Акрапович се очертават два варианта за втори централен защитник.

Първият е да преквалифицира на този пост някой от бековете или дефанзивните халфове, като в този случай най-реално изглежда пускането на Янко Ангелов в центъра на отбраната.

Другият вариант е да се гласува доверие на досегашната дълбока резерва Лукас Масоеро. Аржентинецът редовно попада в групата на Локо за официалните мачове, но играе предимно в контролните срещи.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).