Акрапович: Кръвта по устните ми е от грешка при бръсненето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:36 / 11.11.2018
5336
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отказа да коментира грозните сцени след края на мача със Славия, завършил 1:1. Босненският специалист дори обяви, че няма информация Димитър Везалов да е получил червен картон.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя на стадион "Васил Левски":

"Не искам да говоря за скандала. Нямам информация Везалов да е получил червен картон. Във важните моменти, когато имахме положения, не успяхме да ги реализираме и това е причината да не спечелим. Те ни отбелязаха чрез Мицански – футболист, който е играл в Бундеслигата и във всеки един момент може да стигне до опасна ситуация. Трябваше да бъдем по-концентрирани в защита. Имахме шансове да реализираме още положения, но понякога ни липсват качества, а понякога и късмет. Кръвта по устните ми е от бръсненето, а не от нещо друго. За първи път и аз направих грешка. Знаех, че ще ме питате за това".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).