Капитанът на Локо: Извинявам се, моя грешка доведе до загубата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:03 / 03.11.2018
5215
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев пое отговорност за загубата с 0:1 от ЦСКА-София. Нападателят се извини на съотборниците си и на феновете, защото след негов фаул гостите отбелязаха единственото попадение в мача.

Ето какво заяви Илиев след края на срещата на Лаута:

"Няма от какво да се срамуваме. Една индивидуална моя грешка, която доведе до този ненужен фаул. Иначе изпълнението на Десподов бе красиво. Не виждам как можехме да допуснем гол, ако не беше този фаул. Затова поемам отговорност и се извинявам на съотборниците си и на феновете".

"Всеки от моите съотборници даде максимума от възможностите си. Мисля, че нямахме и късмет в тази битка. Малките детайли решиха мача".

"И при миналия си престой в Локомотив съм носил капитанската лента и знам каква отговорност е това. Феновете искат раздаване на терена и мисля, че го показваме. Можем да спечелим срещу всеки и да играем като равен с равен срещу фаворитите".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).