Втори австриец пристигна в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:34 / 10.10.2018
4399
Атакуващ халф от Австрия ще изкара пробен период в Локомотив (Пловдив). Това е 22-годишният Марко Лекич, който има хърватски корени, но е роден в Линц. Юноша е на Хайдук (Сплит). Днес той ще направи първа тренировка с черно-белите, като ще вземе участие в контролата с Царско село. Мачът с лидера във Втора лига е в неделя от 13:30 часа.

В момента Лекич е без отбор и старши треньорът Бруно Акрапович иска да се запознае с качествата му в следващите няколко дни, съобщава "Тема спорт". За последно е играл в долните дивизии на Австрия.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че от седмица с Локомотив се готви още един австриец. Вратарят Мартин Ромац вече подписа с клуба, но заради проблем с документите не бе картотекиран за гостуването на Берое. 20-годишният страж трябва да бъде уреден в БФС през тази седмица, след като всички документи вече са налични. Реално в момента “смърфовете" разчитат само на Мартин Луков. Илко Пиргов е аут заради контузия.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).