Локо (Пд) и Крушарски с остра позиция след поредната съдийска брадва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:10 / 07.10.2018
7974
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и ръководството на клуба излязоха с официална позиция след снощната загуба от Берое с 0:1.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

По време на вчерашния мач с Берое Локомотив Пловдив за пореден път беше жестоко порязан от съдиите, които отмениха чист гол на "черно-белите“, а след това си затвориха очите и за редица други спорни ситуации. Подобно беше положението и на мача с Етър в предишния кръг. Абсурдно е в 21 век всеки, който е гледал мача на телевизора си вкъщи, да е видял и да знае, че има грешка, а съдията - не.

След двубои с подобно съдийство, започваме да си задаваме въпроса дали някой не очаква от нас да започнем да плащаме на съдиите?

Аз и ръководството на клуба настояваме да бъдат предприети спешни мерки, като най-важната от които е да се въведе системата за видеоповторения VAR, която бе използвана на Мондиал 2018, от този сезон в испанската Ла Лига, а от догодина и в Шампионската лига.

Ние сме категорични, че е е крайно време да се спре с тенденциозното отношение на съдиите към футболната игра, защото освен, че е срамно и недопустимо, то ограбва труда на футболисти и треньори и срива имиджа на футбола като честна игра с равни правила за всички.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).