Скулптурата на великия Аян Садъков почти е готова, трябва още малко помощ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 15.09.2018
5039
Скулптурата на великия Аян Садъков съвсем скоро ще заеме мястото си в "Алеята на славата" в спортен комплекс "Локомотив". За целта обаче е необходима още малко помощ. Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Фенклуб Локомотив Пловдив:

Черно-бели братя, приятели,

Съвместната инициатива на Фенклуб "Локомотив Пловдив“, футболния клуб и община Пловдив "Алея на славата“ е на финалната си права! Надяваме се съвсем скоро скулптурата на великия Аян Садъков да заеме полагащото и се място пред нашия храм като символ на съхранението на общото ни духовно минало! Благодарим на всички, които дариха средства и показаха съпричастност до момента. От общата сума в размер на 35 000 лв. са осигурени 28 200 лв. Остават ни само 6 800 лв.

За тази цел фенклубът пуска в продажба утре, преди двубоя с "Левски“ София, специална серия мемориални фланелки, върху които е пресъздаден велик момент от българската футболна история, а именно двубоят от Мексико ‘86 Аян Садъков срещу Диего Марадона. Фланелките са на цена 20 лв. Не са забравени и малчуганите, за които ще се предлагат фланелки със изображения на смърфове на цена 12 лв.

Можете да се включите в кампанията и с дарение в кутиите за събиране на парични средства на входовете на отделните трибуни. Благодарим на всеки един за подкрепата! Само Локо!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).