Кметът посрещна златното момиче на пловдивския спорт! Алекс Начева: Гордея се!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:57 / 19.07.2018
3478
В 11 часа в заседателната зала на община Пловдив кметът Иван Тотев и зам.-кметът по спорта Георги Титюков посрещнаха световната шампионка и рекордьорка на троен скок за девойки под 20 години - Александра Начева, предаде репортер на Plovdiv24.bg. С шампионката бе и нейният треньор Стойко Цонов. Кметът подари на младата ни надежда златна клонка, която е символ на успеха.

"За мен е чест да посрещна в сградата на Общината поредния човек, който прославя Пловдив пред света. Стискаме й палци, тя е още прекалено млада. С подкрепата на всички нас се надяваме тя да прославя Пловдив още дълги години. Огромен респект от това, което е направено, за усилията, които са положени. Въпреки всичко в град Пловдив и България има таланти, които правят невероятни постижения. Ние ще се опитаме да осигурим занапред по-добри условия, помагали сме и ще продължаваме да го правим", това беше част от изказването на пловдивския кмет.

"Много се радвам, че успях да допринеса за един медал на нашата държава. Конкуренцията не беше нищо особено, защото второто момиче скочи с 38 см по-малко от мен. Горда съм от себе си, че успях да постигна този скок.", каза Алекс Начева.

Цялата пресконференция може да видите в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).