Гордостта на Пловдив Алекс Начева: След два сребърни медала исках най-после да чуя химна (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:58 / 17.07.2018
5824
Световната шампионка на троен скок за девойки до 20 години Александра Начева и треньорът й Стойко Цонов се прибраха снощи в България. На първенството на планетата във финландския град Тампере 16-годишната пловдивчанка разби конкуренцията и спечели златния медал с резултат 14.18 метра.

"След два сребърни медала от големи първенства исках най-после да чуя химна. Отново имах притеснения, При мен всичко става на късмет. Никога не знаеш кога ще уцелиш момента - вятър, фаулове, много неща трябва едновременно да се получат", заяви Начева на летище София.

"Вторият ми опит се получи перфектен и нещата се случиха. Аз съм още под 18 години, но ще се пробвам при големите жени на европейското. Въодушевена съм, защото ще видя големите състезатели в тройния скок, които са ми идоли", допълни талантливата птловдивчанка.

Вижте в прикачения файл цялото изказване на Александра Начева и треньора й Стойко Цонов!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).