ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Деси Банова за бебето, което чакат с Плевнелиев: Този младеж ме мъчи още отсега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 04.06.2018Коментари (2)13788
©
Деси Банова хвърли истинска бомба, като призна, че Росен Плевнелиев много държи да присъства на раждането, което пък е прието от нея със смесени чувства. "Това е много хубаво и лично, но ми е странно. По филмите гледам как мъжете припадат. Той обаче много държи да присъства", заяви тя.  "Не искам да мисля за раждане, нито къде, нито как, дай боже всичко да е наред. До 3-ия месец не трябваше да пътувам, сега може. Бяхме в Париж и имахмe страхотни преживявания. Имахме възможността да гледаме мач от Големия шлем на живо и да подкрепим Гришо", призна Банова. 

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", разказа в студиото на "На кафе" Деси Банова, която чака дете от Росен Плевнелиев. Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци били ужасни.

"Това е най-сладкият период. Преди това ми беше много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото", разказа Банова. И се пошегува: "Този младеж бе мъчи още отсега". Деси се похвали, че дъщеричката й много добре приела новината за бременността й.  "Тя ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Банова.

"Бях готова на секундата с името на бебето, казах му го, той много го хареса. Представях си друго име от малка, ако имам син, но в онзи момент казах това име. Казахме на Йоанка и цялото училище на другия ден знаеше. Вярвам, че децата се раждат и тогава се случва майчината интуиция, която ще ни даде как да се казва, а понякога те се раждат с името. Не знам дали сега да не сменя това, на което сме се спрели, защото вече много хора го знаят. Много таблоиди писаха, че ще го кръстим на татко ми, което сигурно би го зарадвало много, там, където е в момента, но аз знам, че не е хубаво, защото поема кармата на този, на когото е наречено, а и на починал човек.. това не е хубаво", призна Банова.

"Реших просто да подпишем. За мен най-важен е църковният брак. Бебето ще присъства като правим тържество, когато и аз мога да танцувам. Аз съм една от последните Банови. Ще запазя фамилията си, но ще взема и неговата", каза още тя. "Работата е нещо, на което много държа, защото много ме вдъхновява. Остава ми още малко, а после ще се върна, когато мога. Казаха ми наскоро, че есенните бебета били най-здравите, защото майките преди това били на море и са събрали много витамин Д", пошегува се за край Деси.


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изобщо не ме интересува и последна грижа ми са, даже никаква грижа не са ми, нито кучката, нито плевню.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: