Голяма драма на Лаута! Дузпи решиха кой да играе в Първа лига следващия сезон (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
23:34 / 25.05.2018
9389
Страхотна футболна драма определи кой отбор да играе в Първа лига през следващия сезон. На стадион "Локомотив" в Пловдив отборът на Витоша (Бистрица) победи Локомотив (София) с 4:2 след изпълнения на дузпи (1:1 в редовното време, 2:2 след продълженията). Така "тигрите" на треньора Костадин Ангелов - Лаптопа запазиха мястото си в родния елит и за следващия сезон.

Двубоят бе изпъстрен с 14 жълти и един червен картон. Освен това в 75-ата минута осветлението на стадиона в "Лаута" изгасна, което стана причина мачът да бъде спрян за 5 минути.

Илия Димитров (4) даде преднина на Локо (Сф), а Даниел Кутев (63) върна Витоша в играта.

В продълженията Здравко Димитров (109) вкара страхотно попадение за "железничарите", които вече се виждаха победители, когато в 3-ата минута на добавеното време Стефан Христов се разписа за 2:2.

При дузпите 19-годишният вратар на Витоша Николай Георгиев се превърна в герой, спасявайки ударите на Мартин Станкев и Владимир Семерджиев, а футболистите на Витоша вкараха всичките изпълнени от тях 4 дузпи.

Интересното е, че за Локо (Сф) играха двама бивши футболисти на Локомотив Пловдив, за които обстановката на Лаута им бе доста позната, но това не помогна на тимът им. Става въпрос за централният защитник Александър Горанов и вратарят Кристиян Кацарев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).