Видео: Арестуваха сръбски съдия заради скандална дузпа! А у нас кога?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:08 / 15.05.2018
8487
Реферът Сърджан Обрадович бе арестуван от местната полиция, след като отсъди несъществуваща дузпа във важен мач от първенството. Органите на реда обявиха, че той е е заподозрян в "извършване на криминално деяние чрез възползване от служебно положение".

Обрадович свири наказателен удар за "Спартак" Суботица срещу "Раднички" Ниш, като в крайна сметка домакините спечелиха срещата с 2:0. Двата отбора се борят за едно от местата в Лига Европа за следващия сезон.

От полицията добавиха, че съдията е "заподозрян в подкрепа към домакините на мача". Той свири дузпата заради удар в ръката на играч на "Раднички" Ниш, въпреки че повторенията не показаха нищо подобно. Обрадович ще остане в ареста 48 часа, след което ще бъде изслушан в съда, съобщава btv.

Според електронното издание "Ало" Обрадович е собственик на букмейкърски пункт и бюро за обмяна на валута. При разпита той е бил подложен на детектор на лъжата, който е отчел, че грешката му в двубоя не е случайна.

Вижте скандалната дузпа в прикачения файл!





Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).