Преговорите текат! Ботев и Лудогорец близо до сделка за Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:59 / 11.05.2018
13493
Лудогорец отново напира за звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. За евентуално преминаване на национала в Разград се заговори още през зимата. 

Сега обаче шампионите са подновили своята офанзива, и то доста активно. Наскоро е имало разговори между двата клуба и според запознати те вече са близо до договорка, като сумата се очаква да е доста висока за родните стандарти. 

Последната дума обаче ще има самият играч, който на този етап не е особено ентусиазиран от възможността да поеме към Разград. И ще трябва да се положат още усилия относно убеждаването му. 

В последните дни хора, напиращи за подписа на Неделев, са били на базата на Ботев в Коматево, твърди "Тема спорт".

Ако сделката се осъществи, към Пловдив може да тръгне централният защитник Георги Терзиев. Бразилецът Жоао Пауло, който е собственост на орлите, ще остане в Коматево. 

Преди 13 месеца Неделев подписа за три години с Ботев, но Майнц 05 запази 60 процента от правата му при следващ трансфер.

Интерес към родния национал от чужбина не липсва. Той е желан от сръбския гранд Партизан и от този на Египет - Ал Ахли Кайро. Тимът от Белград е готов да извади някаква сума за правата му. 

Интересното е, че през март, когато бе контролата на националите с Босна и Херцеговина в Разград, Неделев, заедно с играчи на ЦСКА, посети сбирка на червен фенклуб в града.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).