Четири години след Ботев (Пд) Вили Вуцов най-после си намери отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:10 / 08.05.2018
7741
Велислав Вуцов най-после си намери отбор, след като за последно водеше Ботев (Пд) преди 4 години. Специалистът е новият старши треньор на втородивизионния Царско село. Вуцов заменя на поста Веселин Великов, който ще остане в клуба като селекционер.

Ръководството на тима от София е взело решение за промяна в треньорския щаб на клуба след загубата от Локомотив (София) с 1:2 вчера, съобщава Спортал.

Вуцов ще има за задача да изведе новия си тим до промоция в Първа лига в оставащите два кръга до края на шампионата във Втора лига и евентуални баражи, ако отборът не успее да финишира на първо място в крайното класиране на втория ни ешелон.

В момента Царско село е на трета позиция в подреждането с актив от 57 точки - толкова имат и столичнните "железничари", но тима от Надежда има предимство в преките двубои. Лидер е Ботев (Враца) с 58.

Вуцов последно бе старши треньор в родния футбол преди четири години, като тогава бе начело на Ботев (Пловдив). Преди това изкара два периода в Славия.

През 2008 година бе начело на Левски за два мача, но след загубата от БАТЕ (Борисов) в Шампионската лига бе освободен от собственика Тодор Батков. Освен това е бил начело на Калиакра (Каварна), Марек (Дупница), Черно море, Янтра (Габрово), Спартак (Плевен) и Спартак (Варна).


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).