Камбуров: Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:23 / 30.03.2018
5470
Мартин Камбуров ще изведе отбора на Берое срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в неделя от 17.30 часа в първи мач от плейофната фаза на шампионата. Старозагорци намериха място в Първа шестица, а Камбуров гони своя гол №200 в родния елит.

"Сега почват хубавите мачове, оспорвани, с интрига. Надявам се в този първи мач с Левски да направим положителен резултат. 0:0 не беше лошо като резултат в предишния ни мач там, но ще се постараем за повече, да вкараме гол. Играл съм доста мачове на Герена, вкарвал съм доста голове", заяви Императора в интервю за Дарик радио.

"Доста са били приятните моменти на Герена, имал съм и лоши, но положителните са повече според мен. С Локо София направихме един страхотен обрат и вкарах, и с Локо Пловдив също", припомни си още голмайсторът.

Какво означават 198 гола в българския елит?

"Аз знам какво значи това нещо. И всички свързани с футбола знаят. Има и критици, които се опитват да го омаловажат, но няма как да го постигнат. За мен не е реална цел да гоня рекорда на Петър Жеков, защото трябва да играя още 5 години. Но реалното е да достигна 200 гола, предвид и това, че не съм играл 5-6 години в България".

"Не съм мечтал и не правя сметки. Къде ще се случи, на кой стадион - Божа работа", отговори Камбуров за това къде би искал да падне този гол №200.

"Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив Пловдив, хората ме уважават и обичат. Затова нямаше как да се радвам толкова, когато вкарам срещу тях. Не съм се радвал, просто приех нормално гола си", продължи ветеранът.

"В Стара Загора е много професионално всичко, оставени са хората да работят. Така трябва да бъде. Ще остана и догодина в Стара Загора", коментира той за новия си договор с Берое.

"Постигнахме първата си цел - влизане в шестицата. Но никой няма да иска да завърши шести. Дай Боже да станем и трети, но всичко зависи от нас", допълни Камбуров.

За неделното гостуване на Левски, той завърши: "Кой каквото и да говори за Левски и ЦСКА, те са грандовете на българския футбол. Затова всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена. Ние ще се съобразим, но ще се борим за своите си цели, за победата".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).