Ирландец от УЕФА даде отлични оценки на пловдивски рефери в Шампионската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:55 / 15.03.2018
4385
Едни от най-добрите български футболни рефери – пловдивчаните Георги Кабаков и Мартин Маргаритов, получиха отлични оценки за съдийството си в мач от Шампионската лига. Кабаков бе главен съдия, а Маргаритов – първи асистент-рефер на четвъртфинала от младежката Шампионска лига между отборите на Тотнъм и Порто, завършил 0:2 в Лондон.

Отличните си оценки те получили лично от комисаря на УЕФА в този мач – ирландеца Джерард Пери. Признанието за добре свършена работа дошло веднага след срещата, когато високопоставеният делегат  на УЕФА повикал Кабаков, Маргаритов и другия помощник – Диан Вълков, за да им благодари за съдийството и отличните качества, които показали.

Мистър Пери им потвърдил ​официално и предварителната информация, че ще им бъде даден нов престижен наряд в Европа, който ще бъде през месец май.

Според специалисти мачът между Тотнъм и Порто в Северен Лондон е бил с много висок заряд и напрежение, а Кабаков е изгонил за втори жълт картон в 90-ата минута защитника на домакините Джордж Марш за груба игра.

"Драконите“ от Португалия спечелиха мача след голове на Диого Лейте в 30-та и Сантияго Ирала в 41-та минунти.

За настоящия сезон това бе 8-ата международна изява на Кабаков и Маргаритов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).